Mi az a LED Neon?

Neonjaink prémium minőségű LED és plexi anyagok ötvözetéből készülnek – ez a technológia teszi különbözővé a tradicionális neontól. A led plexi táblán helyezkedik el, ami „láthatatlan” és a legesztétikusabb megoldás (több színű plexiből és vágási stílusból választhatsz). 90%-al kevesebbet fogyasztanak, mint egy tradicionális neon, könnyű súlyuknak (átlagosan 3-6 kg) köszönhetően egyszerűen installálhatóak. Neonjaink készítésénél nem használunk gázt, így nem mérgezőek, nem forrósodnak és nem adnak ki hangot, így tökéletes megoldások az otthonodba is.

Mit kapok a neonom mellé?

A neon egy tápegységgel van összekötve, amit egyszerűen csak be kell dugnod egy háztartási konnektorba.

Milyen hosszú a LED neon élettartama?

Ha azt mondjuk, hogy a neonod a hét összes napjában, 24 órában be van kapcsolva, akkor nagyjából 40-50 000 órát bírnak, ami 5-6 évet jelent.

Hogy készülnek a LED neonok?

Minden neon feliratunk kézzel készül és egyedi alkotás, így előfordulhat, hogy kis ragasztónyomok, vagy apró karcok lehetnek a plexin, amik a falra felhelyezés után nem láthatóak.

Hogy tudom felhelyezni őket?

Ahogyan csak szeretnéd! Fel is fúrhatod a falra, de be is lógathatod, akár damillal. Ha a plafonról szeretnéd belógatni neonod, akkor jelezd nekünk telefonon, vagy emailben, így mi szívesen küldünk hozzá kellékeket. Arra viszont mindenképp figyelj, hogy a tápegységet biztonságos, száraz, gyermekektől elzárt helyre rakd.

Milyen színekből válogathatok?

Több színünk van, mint ahány a szivárványon! Kérj róluk fotót emailben, vagy nézd meg a tervező fülünk alatt!

Egyedi megrendeléseket is teljesítetek?

Igen, a csapatunk bármikor áll rendelkezésedre. Akár meg is látogathatsz minket műhelyünkben, hogy együtt gondolkodjunk!

Milyen hosszú a gyártási idő?

Átlagos gyártási időnk 3-4 hét, ha ennél kevesebb idő alatt szeretnéd kézhez kapni neonod, írj, vagy hívj minket!

Visszaküldhetem a neonom, ha nem tetszik/meggondoltam magam?

Igen, 14 napon belül visszavesszük neonod, viszont egyedi megrendeléseket nem áll módunkban sem cserélni, sem visszatéríteni.